Jūsų pirkinių krepšelis tusčias

Start typing and press Enter to search !

Top 3 idėjos dovanai - apyrankės vyrams

Straipsnyje atsakysime į klausima: Ką dovanoti vyrui?

Išpradžių pateikiame 14 savybių, koks turi būti tikras vyras.

14 tikro vyro savybių:

 

Tikras vyras

  • Tikras vyras yra lyderis. Jis galvoja prieš veikdamas, išsiaiškina visas detales ir specifiką prieš žengdamas pirmąjį žingsnį. Tačiau tada, kai tai daro, yra pasitikintis savimi ir atkaklus. Jis priima sprendimus, atsižvelgdamas į kitų žmonių indėlį ir artimiausios aplinkos asmenis.

 

  • Tikras vyras yra nepriklausomas. Jam nereikia moters, tam, kad būtų laimingas, tačiau jeigu ji yra, jis ją vertina, myli ir gerbia.

 

  • Tikras vyras yra atkaklus. Jis nebijo pakovoti už tai, kuo tiki. Jis visiškai atsako už savo žodžius, veiksmus ir save. Jis yra atsakingas už savo veiksmus ir jų imasi, kai yra reikalinga. Tikri vyrai iškenčia visus išbandymus ir tai jų nepražudo, o padaro stipresniais. Jie niekada nepasiduoda.

 

  • Tikras vyras visada yra šalia. Jis visada yra šalia, kai jo reikia antrajai pusei, vaikams, šeimai ir draugams. Artimieji visada jaučia jo palaikymą. Tikras vyras niekada nepiktnaudžiauja savo padėtimi.

 

  • Tikras vyras yra užjaučiantis. Pastebėjęs, kad kitam sunku, jis nori kažkaip sumažinti kitų problemas ir pagerinti jų gyvenimą. Jie nori padėti tiems, kuriems yra blogai. Ši savybė padeda žmonėms užmegzti gilesnius ir artimesnius ryšius su kitais žmonėmis. Tikri vyrai užuojautą naudoja tam, kad padarytų pasaulį geresne vieta gyventi.

 

  • Tikras vyras nebijo gyvenimo sunkumų. Jis supranta bendradarbiavimo ir konkurencijos svarbą, nes jis žino, ko yra iš tikrųjų vertas ir neabejoja savo gebėjimais. Jis nebijo užduoti klausimų, kai nežino atsakymų.

 

  • Tikras vyras yra sąžiningas. Jis supranta, kaip svarbu yra, būti nuoširdžiu ir atviraširdžiu. Jis yra ištikimas ir pagarbus tiek asmeniniuose, tiek verslo santykiuose.

 

  • Tikras vyras turi planą. Jis žino, ko nori ir to siekia. Savo galvoje jis susikuria veiksmų planą ir jaučiasi vis labiau pasitikintis savimi, kai pavyksta sėkmingai įveikti kiekvieną etapą.

 

  • Tikras vyras niekada nepraranda savitvardos. Jis moka nusiraminti ir suvaldyti savo emocijas stresinėse situacijose ir nepalūžta, atsidūręs sudėtingose situacijose ar įvykus nelaimei.

 

  • Tikras vyras žino, kada yra tinkamiausias laikas. Jis žino, kada laikas juokauti, o kada – ne. Jis yra žavus ir galantiškas, ir viską daro taip, kaip reikia. Pavyzdžiui, atidaro duris moteriai, norėdami parodyti, kad ją gerbia ir vertina, o ne todėl, kad mano, jog taip turi daryti arba galvoja, kad ji pati to gali nesugebėti padaryti.

 

  • Tikras vyras supranta sėkmės kainą ir ją vertina. Jis nebijo laimėti ir supranta, kokias gyvenimo pamokas gali atnešti, pralaimėjimai. Jis žino, kad laimėtojas nebūtinai turi būti vienas ir nori, kad kitiems pasisektų taip pat!

 

  • Savikontrolė – dar viena svarbi tikro vyro savybė. Kiekvieną dieną galima išgirsti, pamatyti ar perskaityti dienos naujienose apie sėkmingus vyrus, kuriuos sunaikina seksas, pinigai ir (arba) narkotikai. Labai daug vyrų trūksta savikontrolės, nors tai yra sėkmingo ir ilgai trunkančio gyvenimo pagrindas. Savikontrolė prasideda nuo mokėjimo atitraukti savo mintis pagundų, nuo jų atsiriboti. Tai padaryti nėra lengva, nes pagundų apstu kiekviename žingsnyje. Tikri vyrai moka slopinti savo troškimus ir nukreipti savo energiją pozityvia linkme.

 

  • Tikras vyras yra drąsus. Jis turi drąsos daryti tai, kas teisinga, nepaisant aplinkybių. Jis neleidžia baimei užvaldyti savo gyvenimo. Neįmanoma, ko nors pasiekti, būnant pasyviems. Tikri vyrai nebijo atsidurti akistatoje su savo didžiausiomis baimėmis.

 

  • Tikras vyras yra kuklus. Šiuolaikiniai vyrai trokšta pasipuikuoti ir pasigirti tuo, kas jie yra, ką jie turi ir ką gali. Jie išpučia krūtines ir šaukia pasauliui: „Aš esu svarbus. Pažiūrėkite į mane!“. Tikras vyras išlieka kuklus ir leidžia švytėti kitiems. Jie supranta, kad kuklumas yra daug patrauklesnė savybė nei savęs iškėlimas virš kitų. Kuklūs žmonės nėra egocentriški ir orientuoti vien tik į save. Be to, kuklumas padeda neprarasti pusiausvyros ir išlikti savimi, kai dėl kokių nors priežasčių prireikia nulipti nuo pjedestalo.

Apyrankes vyrams

Pateikiame top 3 apyrankės vyrams

 

1) Three Luxury apyrankė vyrams " Liūtas karalius "

 

LIŪTO REIKŠMĖ

Liūtas – viešpatavimą simboliuojantis gyvūnas ne tik žvėrių karalius pasakose, bet ir su „karališkumu“ siejamų savybių išraiška, jas ir buvo stengiamasi perteikti liūto vaizdiniu. 

Liuto karaliaus apyrankė vyrams ir moterims

2) Three Luxury apyrankė vyrams " Spartan "

Apyrankė skirta vyrams, kuriems artima Senovės Spartos karių simbolinė išraiška: sunkūs išbandymai, disciplina, puikus fizinis pasirengimas, ryžtingumas, drąsa bei nuolatinis savęs ugdymas.

 

Apyranke vyrams Spartan gladiatorius

 

 

3) Three Luxury apyrankė vyrams " Karalius "

KARŪNOS REIKŠMĖ

Valdžios, šlovės, išskirtinės padėties, kilmingumo, dvasinės šviesos ir amžino gyvenimo, sėkmės, asmenybės pagerbimo aukščiausias simbolis.

Karuneles apyranke vyrams bei moterims

 

Šaltiniai: Prie kavos ir Wikipedia

 

 Taip pat siūlome pasižiūrėti vaizdo įrašą, apie vyriškumą.

 

Translation missing: lt-LT.general.search.loading